Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΕΚΚΑΒ 2: Ο νέος αστερίξ πρόεδρος, βγήκε να διαψεύσει τα σχεδιαζόμενα κόμιστρα και τα έκανε …κακά.

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος στο Ιουλίου 6, 2010

Quantcast

Τον άκουσα κι αυτόν το μεσημέρι στο ALTER.

Μεταξύ άλλων και οι TSOUTSOUNEROS γράψαμε για τις καταγγελίες του Προέδρου της ΠΟΠ-ΕΚΑΒ κ. Γιαμουρίδη, για τα σχεδιαζόμενα κόμιστρα του ΕΚΑΒ, σε βάρος ασθενών με χρόνιες παθήσεις στην ανάρτηση:

ΕΝΩ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΟ, Η ΕΛΑΪΖΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΟΜΙΣΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ

Σήμερα έβαλαν τον νέο αστερίξ του ΕΚΑΒ να βγεί να μπλέξει τα μπούτια του. Ο νέος και γεννημένος ηγέτης, πρασινοαποτέτοιος από κούνια, όχι μόνο δεν έκανε καμία διάψευση, αλλά έλεγε και ξανάλεγε βλακωδώς, ότι “αυτή τη στιγμή, δεν εισπράττει κόμιστρο”. Το είπε τόσες φορές ο αστέρας, που από αύριο θα ψαχνόμαστε καθημερινά, γιατί ίσως το έχει επιβάλλει. Γιατί?????

Γιατί αντί να έρθει σε ρίξη με τους συνδικαλιστές που τον κατάγγειλαν, οι μισές λέξεις του ήταν ένα εμετικό γλύψιμο και λιβάνισμα.

Γιατί είπε, ότι είναι “έτοιμος να φτιάξει ένα νέο ΕΚΑΒ μέσα στο ΕΚΑΒ, ώστε να ικανοποιήσει τους …..χρονίως πάσχοντες”!!!!!! ΝΑΙ, παραμάγαζο μέσα στο παραμάγαζο. Κοντολογίς, επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του συνδικαλιστή.

Θα τους ξεφορτωθούμε, μόνο αν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε να κάνουμε με νέα φουρνιά απατεώνων και στη γωνία μας περιμένουν οι εβραιομασόνοι του Σαμαρά και της Ντόρας. Η μάχη θα κριθεί στους δρόμους. Μόνο εκεί μπορούμε να τους ξεσκίσουμε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναγνώστες

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΒΑΝΝΕΡΣ

Σελίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου