Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

“ΠΑΡΩΝ” ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ψευτοΠΑΣΟΚ, ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ Γ. ΔΗΜΑΡΑΣ!!!!

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος στο Ιουλίου 9, 2010

Πεμπτοφαλαγγίτης αποδείχθηκε και ξεφτιλισμένη λαχανίδα και πολιτικός αρουραίος των υπονόμων της βουλής ο Γιάννης Δημαράς. Από το ιστολόγιό μου “ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ”, όταν οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκαν να διαχωρίζουν τη θέση τους από τις νεοφασιστικές πολιτικές του Παπανδρέου, καλοπροαίρετα αλλά άμεσα, προσφέρθηκα να στηρίξω το θάρος όλων εκείνων που θα βγουν μπροστά, για να σταματήσει η ληστρική λαίλαπα και τους συμπεριέλαβα σε ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ προβολής με φωτογραφία.

Σε λίγες μέρες διέγραψα από τη λίστα τον Βασίλειο Οικονόμου, μόλις άρχισε να βγαίνει στη τηλεόραση, όπου αντί να υποστηρίζει τις υποτιθέμενες θέσεις του, κλαψομούνιζε αδιάκοπα για τη παντοτινότητά του στο …..ΠΑΣΟΚ ο μαλάκας, και έδειχνε σαφώς, ότι θα διαπραγματευτεί την ….απάνοδο στη σαπίλα του.

Ο Γιάννης Δημαράς, έβγαινε και δήλωνε ΠΑΣΟΚ αλλά έλεγε ο πολιτικός πούστης μέχρι χθες, ότι θα υποστηρίξει μέχρι τέλους τις θέσεις του, για τις οποίες ήρθε σε ρίξη με το νεοφασιστικό “ΠΑΣΟΚ” του Γιώργου Παπανδρέου. Χθες, στη κρίσημη ψηφοφορία, ο Γιάννης Δημαράς απέδειξε ότι είναι πεμπτοφαλαγγίτης της χούντας του Τζέφρι Παπανδρέου. Αντί να επαληθεύσει ότι διαχώρισε τη θέση του για να σταματήσει η ληστεία σε βάρος του λαού, απέδειξε ότι είναι ένας πολιτικός καραγκιόζης, που διαπραγματεύεται και αυτός, την επάνοδό του στη σημερινή σαπίλα και διαφθορά του ψευτοΠΑΣΟΚ των τραπεζιτών και των μεγαλοβιομηχάνων ληστών των ασφαλιστικών εισφορών μας. Δήλωσε “παρών” ο πολιτικός ξευτίλας. Ο ΜπαρμπαΝίκος του ανταποδίδει το φτύσιμο κατάμουτρα στο εκατονταπλάσιο.

ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ ΥΓΕΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναγνώστες

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΒΑΝΝΕΡΣ

Σελίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου