Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΕΠΟΧΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος στο Ιουλίου 5, 2010

Quantcast

Ο Γερουλάνος διόρισε τον υπεύθυνο της προσωπικής φρουράς του Κ. Παπούλια σε κρατική θέση μέλους Δ.Σ!!!

Το “νόμιμο” είναι και ηθικό;

Ως μέλος της Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Σταδίου Ιωαννίνων διόρισε ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος τον επικεφαλής της προσωπικής φρουράς του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Γιάννη Μωραΐτη!!!

Εδώ και μέρες είναι “κοινός τόπος” το μυστικό στα Ιωάννινα, ότι κάποιοι με τη στάση τους, επιχειρούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Πρόεδρο, μέσα από την προκλητική και ακατανόητη ενέργεια της τοποθέτησης του συγκεκριμένου αστυφύλακα σε κρατικοδίαιτη θεσούλα. Για όσους δεν το πήραν ακόμη είδηση, τους παραθέτουμε τα ονόματα και ο… νοών νοείτω.

Στο Πανηπειρωτικό Στάδιο πρόεδρος ορίστηκε ο κ. Γιώργος Κρανάς,αντιπρόεδρος ορίστηκε ο κ. Βασίλης Γιαννάκης, Γραμματέας η κ.Φρειδερίκη Παππά, ταμίας ο κ. Αντώνης Γάγας, έφορος ο κ. Πέτρος Αρλέτος και μέλη οι κ.κ. Κωνσταντίνος Λώλης και Γιάννης Μωραΐτης.

Αναρτήθηκε από epirusgate.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ ΜπαρμπαΝίκου: Τα φασιστικά καθεστώτα, πάντα έχουν χεσμένο και το ηθικό και το νόμιμο. Υπερισχύει και κυριαρχεί η σαπίλα, η ρουφιανιά, η ανικανότητα, η κομπίνα, η μίζα….. Ο μηχανισμός είναι πάντα ίδιος. Το βόλεμα των έμπιστων παντού και η ομερτά των πολιτικών μαφιόζων με τις ορντινάτσες τους. Η “ηθική” και η “νομιμότητα” του πραξικοπηματία Παπούλια, εμπεριέχεται στη σατυρική φράση: “Γερουλάνοοοο… Γερουλάνοοοο…. Δυο φιλώ και δέκα κλάνω”.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναγνώστες

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΒΑΝΝΕΡΣ

Σελίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου