Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΠΑΣΟΚ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ, ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!!!!

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος στο Ιουλίου 9, 2010Quantcast

Ως ΜπαρμπαΝίκος, με αναπηρία άνω του 80%, δικαιούμαι να έχω αυξημένη ευαισθησία με τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Δικαιούμαι να έχω και υπερευαισθησία, σε αντικοινωνικές συμπεριφορές πολιτικών αληταράδων, οι οποίοι με πρόσχημα κάποια χρόνια πάθησή τους, δικτυώθηκαν και αναρρηχήθηκαν σε πολιτικά αξιώματα, κοροϊδεύοντας τα άτομα εκείνα, που λόγω φυσικής ή τραυματικής αναπηρίας, είναι σε δυσμενέστερη κοινωνικοοικονομική θέση από κάποιον βολεμένο.

Τις τελευταίες μέρες, ο τυφλός ψευτοΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που έχει τιμηθεί για τη συγγραφική μαλακία του “ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ”!!!!!!!!!!!!!, μας την έβγαινε από αριστερά και έκανε διάφορες σκατούλες από δω κι από κει, θολώνοντας τα νερά και πουλώντας τις ….αντιρρήσεις του, αλλά καταλήγοντας στο “ΘΑ ΔΟΥΜΕ”, όταν τον έφταναν στο διά ταύτα.

Και έφτασε η ώρα της κρίσεως με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και ο τυφλός κολοτούμπας έδειξε ακόμα μια φορά τη φασιστική σαπίλα του. Έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του και είπε “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” στο κατάπτυστο φασιστικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο, καθιστόντας το σε νόμο της χούντας του Τζέφρι.

Ο πεμπτοφαλαγγίτης τυφλός Κουρουμπλής, έβαλε πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για συμμετοχή στη νεοφασιστική κυβέρνηση Τζέφρι Παπανδρέου, σε μελλούμενο ανασχηματισμό, γιατί απέδειξε, ότι και ένας τυφλός μπορεί να φέρει επάξια τον τιμητικό τίτλο του φασίστα.

Του φασίστα που δεν έχει κανέναν ενδοιασμό, να καταδικάσει σε αργό και βασανιστικό θάνατο, Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (Άτομα Με Αναπηρία – ΑΜΑ), τα οποία τόσα χρόνια με θρασύτητα κοροϊδεύει και τώρα τα φτύνει.

Πολιτικέ απατεώνα, Παναγιώτη Κουρουμπλή, σου ανταποδίδω το φτύσιμο κατάμουτρα. Το αξίζεις!!!!!!!!! Όσα αξιώματα κι αν κερδίσεις με τη κατάμαυρη συμπεριφορά σου, στη συνειδηση του λαού, θα μείνεις σαν ένας αδίστακτος φασίστας. Να είσαι σίγουρος ότι θα έρθει η ώρα της κρίσης και για σένα και δεν θα μπορείς να κρυφτείς πίσω από τα μαύρα γυαλιά της φασιστικής απάτης σου. Το “ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ” είναι όντως αυτό που σου αξίζει ξευτίλα αρουραίε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναγνώστες

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΒΑΝΝΕΡΣ

Σελίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου