Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΝΕΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος στο Ιουλίου 11, 2010

Με τη παρακάτω ντροπολογία των πολιτικών αλητισσών του υπουργείου παραπαιδείας, οι οποίες στο ίδιο δελτίο τύπου ισχυρίζονται πως δήθεν δεν θίγονται κατηγορίες μεταγραφομένων, δείτε τι σκαρώνουν οι σάπιοι εγκέφαλοι:

1.– Για να μη φαίνεται άμεσα το γελοίο πλαφόν των 15.000 € ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος, προσπαθούν να κάνουν ότι και οι γάτες με τα σκατά τους και μας γράφουν για …45.000€ εισόδημα ….τριετίας οι βρομιάρες!!!!!! Μια 3μελής ή 4μελής ή 5μελής και βάλε οικογένεια, με 18.000 ή 20.000€ ετήσιο εισόδημα, οι πολιτικές πόρνες μας λένε ότι είναι …εύπορη!!!!!

2.– Στην ίδια κατηγορία υπό εξαφάνιση Ελληνικών οικογενειών, το ποσοστιαίο πλαφόν, ήταν 8% επί των εισαγομένων και το μειώνουν σε 4% (αφανισμός μόνο εδώ, του 50% αυτών των οικογενειών) και λένε οι λυσασμένες νεοναζίστριες, ότι δεν θίγουν κανέναν!!!!!!!

3.– Και ολοκληρώνουν τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του Συντάγματος (για το υπόλοιπο 50% των οικονομικά αδυνάτων) αποκλείοντας τους από τα πανεπιστήμια Αθηνών και Θεσσαλονίκης, επιβάλλοντας τη νεοναζιστική-φασιστική εξορία και των οικονομικό αφανισμό της κάθε φτωχής οικογένειας, στέλνοντας και τα δύο ή και τα τρία παιδιά-φοιτητές, από τη Θεσσαλονίκη στο Ηράκλειο ή από την Αθήνα στα Γιάννενα για ….χειμερινό τουρισμό!!!!!

Διαβάστε τη φασιστική ανακοίνωση του πολιτικού αληταριού του Υπουργείου Παραπαιδείας, και πέστε μου εσείς, ποιος άλλος τιμητικός τίτλος τους ανήκει, πέραν ή εκτός ή αντί των “πολιτικών πορνών”: Μόνο σάπια μυαλά μπορούν να παράγουν τέτοια δολοφονικά πονήματα:

“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Δελτίο Τύπου …….. 9-7-2010

Ευνοϊκές ρυθμίσεις και εξορθολογισμός για τις μετεγγραφές φοιτητών

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας, προτίθεται να προχωρήσει σε ρυθμίσεις στο πλαίσιο των μετεγγραφών που αφενός θα σέβονται τον προγραμματισμό των μαθητών και των οικογενειών τους και αφετέρου θα ενισχύουν τη σωστότερη λειτουργία των Ιδρυμάτων.

Καθίσταται δε σαφές ότι οι αλλαγές αυτές δε θίγουν καμία κατηγορία μετεγγραφομένων.

Η τροπολογία αναφέρεται στα εξής:

—- Επιτρέπεται η μετεγγραφή νεοεισαχθέντων φοιτητών σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ για οικονομικούς λόγους, εφόσον ο μέσος όρος του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος, των τριών τελευταίων οικονομικών ετών δεν υπερβαίνει το ποσό των 45.000 €, σε ποσοστό θέσεων 4% επί του αριθμού των εισακτέων, με βάση το σύνολο των μορίων που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

—- Στη δυνατότητα αδελφών να μετεγγράφονται ελεύθερα προς τα αντίστοιχα Τμήματα Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ εκτός λεκανοπεδίου Αττικής και νομού Θεσσαλονίκης, απαλλάσσοντας τις οικογένειες από το βάρος της συντήρησης τριών νοικοκυριών.

Στην ομαλότερη λειτουργία των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με ισοκατανομή των μετεγγραφομένων, βάσει του συνολικού αριθμού μορίων που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, όταν υπάρχουν αντίστοιχα Τμήματα στην ίδια γεωγραφική περιοχή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναγνώστες

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΒΑΝΝΕΡΣ

Σελίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου