Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΗ (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ) ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ …ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ”!!!!

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος στο Ιουλίου 9, 2010

Quantcast

Θα θυμάστε ότι πολλές φορές στο “ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ” (ετικέτα Καρατζαφέρης), είχα γράψει για τη μαυραγορίτικη ανοικτή πολιτική του Καρατζαφέρη, για τα εβραιομασονικά μαύρα κεφάλαια από παράνομες πηγές, που επιδιώκουν να μπαινοβγαίνουν στην Ελληνική αγορά για το αιώνιο ξεζούμισμά μας. Αυτά υποστήριζε και πάντα υποστηρίζει ο Καρατζαφέρης και το παρ’ αυτώ σκυλολόϊ.

Σήμερα το πρωί, ο Καρακαραγκιόζης του πατριδοκαπηλειού ΛΑ.Ο.Σ., προσκαλεσμένος του “άστα να πάνε κατά διαόλου” ΑΥΤΙΑ, επανέλαβε με εξοργηστική επιμονή τη μαυραγορίτικη δημόσια πρότασή του, για νομιμοποίηση του μαύρου χρήματος, με πλήρη κυνική αδιαφορία για τη προέλευσή του. Λέει ένα ξεκάθαρο “δεν με ενδιαφέρρει η προέλευση των μαύρων χρημάτων” και καθαρίζει από τις λεπτομέρειες, για όσους περίεργους τον ρωτούν.

Όμως οι γνωρίζοντες λένε, ότι το μαύρο χρήμα κατά 96% προέρχεται από ναρκωτικά, από εμπόριο λευκής σαρκός και πάσης φύσεως λαθρεμπόριο και από φοροκλοπή!!!!!! Εννοείς κάτι άλλο πατριδοκάπηλε καρατζαφύρερ?????? Για μπες σε λεπτομέρειες, για να δούμε οι αδαείς αν υπάρχει το λεγόμενο οικονομικό συμφέρον και για να μη μπορείς να κάνεις αναφορές, τύπου οικονομίας του περιπτέρου.

Με την ευκαιρία, ας ξεχέσουμε με Πανελλήνια ομόνοια, όλα τα καθίκια του ανύπαρκτου Οικονομικού Επιμελητηρίου. Ρε σκατιάρηδες, πέστε μας για ποιον λόγο “υπάρχετε”. Ποια η θέση του Οικονομικού Επιμελητηρίου για τη νομιμοποίηση της εισφοροκλοπής και φοροκλοπής που ζούμε????????? Ποια η θέση του Οικονομικού Επιμελητηρίου για το ασφαλιστικό έκτρωμα??????? Ποια η θέση του Οικονομικού Επιμελητηρίου για τον διασυρμό της χώρας από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη στα διεθνή φόρα??????? Ποια η θέση του Οικονομικού Επιμελητηρίου για τη παραοικονομία και την κατά Καρατζαφέρη νομιμοποίηση του κατάμαυρου χρήματος της παραοικονομίας???????

Ο Καρααλήτης, δικαιούται επάξια τον τίτλο του προφήτη για τον νόμο-έκτρωμα νομιμοποίησης της εισφοροκλοπής. Και βγαίνει ο αρχιμακάκας και λέει τώρα, ότι “εμείς -δηλαδή όλα τα καθίκια του ΛΑ.Ο.Σ.- το ψηφίσαμε μόνο επί της αρχής”!!!

Και το φαιοφασιστικό πολιτικό κάθαρμα, ο σύγχρονος εφιάλτης, είναι καθημερινά ο προπομπός κάθε Τζεφροπαπανδρεϊκής φασιστικής απατεωνιάς. Είναι το “νινί που σέρνει το σάπιο καράβι” της καταδίκης μας σε υπανάπτυξη και οικονομικό μαρασμό….

Ένα γνήσιο πολιτικό καθίκι, λίγες ώρες μετά την ασφαλιστική απάτη……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναγνώστες

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΒΑΝΝΕΡΣ

Σελίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου