Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος στο Ιουλίου 8, 2010Quantcast


Οι εταιρίες ΜΜΕ (που ελέγχονται από το Ισραήλ), έχουν πάρει εντολή, για να ρίξουν την εστίαση (το βάρος) πάλι στο Ιράν.
Εδώ είναι που κουκουλώνουν, όλα αυτά που προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε.
1. Την περασμένη άνοιξη, η Rose Gottemoeller, βοηθός υφυπουργός για τα πυρηνικά όπλα της Ουάσιγκτον, επικεφαλής των διαπραγματεύσεων, ζήτησε από το Ισραήλ να υπογράψει την πυρηνική συνθήκη για τη μη διάδοση των πυρηνικών. και το Ισραήλ αρνήθηκε.

2. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε ένα ψήφισμα που καλεί το Ισραήλ να υπογράψει τη Συνθήκη για τη μη διάδοση των πυρηνικών και να υποβληθεί σε έλεγχο. αλλά το Ισραήλ αρνήθηκε.
3. Η ΙΑΕΑ ζήτησε από το Ισραήλ να υπογράψει τη Συνθήκη για τη μη διάδοση των πυρηνικών και να υποβληθεί σε έλεγχο. αλλά Ισραήλ αρνήθηκε.

4. Με επίσημη ανακοίνωση του το Ιράν προς την ΙΑΕΑ, για την σχεδιαζόμενη κατασκευή μονάδας παραγωγής καυσίμων, για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για ράβδους (ουρανίου), υπογραμμίζει ότι το Ιράν συμμορφώνεται με τους κανόνες της μη διάδοσης των πυρηνικών της Συνθήκης, την οποία το Ιράν έχει υπογράψει.
5. Το Ιράν επιτρέπει επιθεωρήσεις από την IAEA όλων των εγκαταστάσεων του.

6. Σε αντίθεση με το πρόσωπο που φιλοδοξούν να δείξουν, φαίνεται ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ επιδιώκουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους, εν όψει της αναγγελίας (μιας επίθεσης κατά) του Ιράν. Ο συλλογισμός είναι απλός. Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ είχαν ανακοινώσει “προκαταβολικά”, την ύπαρξη νέων εγκαταστάσεων, για το Ιράν στην ΙΑΕΑ, με σκοπό να θέσουν το Ιράν σε αμυντική θέση. Όπως εξελίχθηκαν όμως τα πράγματα, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ τώρα, φαίνεται να παίζουν μια χαμένη (γι’ αυτούς) υπόθεση, αφού αμφισβητείται η ειλικρίνεια των ισχυρισμών του Ισραήλ, για «βεβαιότητα», ότι το Ιράν είναι μια πυρηνική απειλή.
7. Η ΙΑΕΑ και το σύνολο των 16 Γραφείων Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών ομόφωνα συμφώνησαν, ότι το Ιράν δεν έχει εγκαταστάσεις και δεν διαθέτει πυρηνικά όπλα.
8. Το 1986, Mordachai Βανούνου αποκάλυψε και διέδωσε με φωτογραφίες-ντοκουμέντα, όπου φαίνονται τα παράνομα πυρηνικά όπλα του Ισραηλινού εργοστασίου, κάτω από τον αντιδραστήρα της Ντιμόνα.
9. Το Ισραήλ κάνει την ίδια, με τις κατηγορίες που εκτόξευε κατά του Ιράκ, ότι θα τις επαναλάβει σε βάρος του Ιράν, κάτι που είχε οδηγήσει στους βομβαρδισμούς του Ισραήλ, εναντίον του πυρηνικού σταθμού παραγωγής ενέργειας στο Osirik. Μετά την εισβολή του 2003, διεθνείς εμπειρογνώμονες εξέτασαν τα ερείπια του σταθμού παραγωγής ενέργειας στο Osirik και δεν βρήκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο, για (δήθεν) ένα μυστικό εργοστάσιο όπλων κάτω από τα ερείπια.
10. Στα Ηνωμένα Έθνη κυκλοφόρησε ήδη η έκθεση Goldstone, μια καυστική έκθεση η οποία κατηγορεί το Ισραήλ με 37 συγκεκριμένα εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Λωρίδα της Γάζας νωρίτερα φέτος. Το Ισραήλ έχει καταγγείλει την έκθεση ως “Αντισημιτική” (παρά το γεγονός ότι ο δικαστής Goldstone είναι ο ίδιος εβραϊκής καταγωγής), και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εμποδίσουν την έκθεση, ώστε να μη κατατεθεί στο Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου στη Χάγη, καθιστώντας έτσι την κυβέρνηση των ΗΠΑ ένα πραγματικό εξάρτημα (των Ισραηλινών).
11. Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν έγγραφα, τα οποία όχι μόνο αποδεικνύουν ότι το Ισραήλ κατέχει πυρηνικά όπλα, αλλά στην πραγματικότητα προσπάθησε να πουλήσει κάποια, στο (προηγούμενο) καθεστώς απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής. Ποιοι άλλο προσέγγισαν το Ισραήλ, για να τους πουλήσει πυρηνικά όπλα, παραμένει ένα αναπάντητο ερώτημα.
12. Το 1965, το Ισραήλ έκλεψε πάνω από 200 και έως 600 κιλά εμπλουτισμένου ουρανίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Όλοι πρέπει να θυμηθούν τον Joe Wilson τώρα. Πρέπει να σηκωθούν και να ουρλιάζουν, “ψεύτες”!!! σε κάθε πολιτικό και σε κάθε ΜΜΕ, που μιλούν σαν βλάκες που προωθούν αυτόν τον πόλεμο κατά του Ιράν. Και πρέπει να συνεχίσουμε με πείσμα αυτό, μέχρι να πάρουν το μήνυμα ότι δεν θα μας εξαπατούν πλέον ξανά.
Το Ισραήλ θέλει να στείλει τα παιδιά των αμερικανών να πεθάνουν στο Ιράν, και είστε οι μόνοι που μπορείται να τους σταματήσετε.
Παρακαλείσθε να διαβιβάσετε αυτό το σχόλιο στις ιστοσελίδες σας.
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναγνώστες

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΒΑΝΝΕΡΣ

Σελίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου